Het team

Jeroen Ongenae

Ik ben Jeroen, oprichter en coördinator van Goed Nieuws.

In 2016 richtte ik Goed Nieuws op als tegengewicht voor de klassieke media die overwegend negatief getinte nieuwsberichten brengen. Terwijl er tegelijk heel veel positieve dingen gebeuren die minder vaak worden opgepikt door de media. Hierdoor is ons wereldbeeld een stuk negatiever dan de realiteit. Met Goed Nieuws wil ik de nadruk leggen op het positieve in de wereld en zo bijdragen tot een positiever wereldbeeld.

Ik doe dat uiteraard niet alleen. Van bij het begin heb ik hulp gehad van vrienden en vrijwilligers.

Jan en Wenny van der Heyden zorgen ervoor dat er elke weekdag een artikel verschijnt uit de Nederlandse grensprovincie Noord-Brabant. Ik vind het immers belangrijk om als Goed Nieuws ook over de grenzen heen te kijken. Jan en Wenny helpen me ook steeds meer bij het managen van Goed Nieuws.

Charlotte Deprez, een pas afgestudeerde journaliste, schrijft geregeld artikels voor Goed Nieuws.

Karl De Stoop van Karamba zorgt voor de technische ondersteuning van de website en bij pot en pint na het squashen is hij ook een van mijn dichtste adviseurs. Ook Gert Vanaenrode en Roger Van Hecke staan me vaak bij met raad en daad. Zo brengt Gert geregeld goed nieuws uit de medische sector aan en Roger ontwierp onder andere het logo van Goed Nieuws.

Hieronder stellen een aantal teamleden van Goed Nieuws zichzelf voor