Cartoon Wetlands

Wetlands4Cities, een project van Natuurpunt in samenwerking met Ecover is de voorbije 2 jaar zeer succesvol geweest door de realisatie van 7 stedelijke wetlands in Vlaanderen. Met gebieden verspreid over de 5 Vlaamse provincies, herstelt Natuurpunt meer dan 2365 ha natte natuur. Daarnaast is gebleken dat dit project een belangrijke hefboom is voor bovenlokale subsidies. Zo werd er maar liefst 9.595.000 euro aan bijkomende Vlaamse en Europese projectmiddelen bekomen, zowel van overheden als van bedrijven en leden. Daarmee is Vlaanderen de eerste regio in Europa die effectief volop inzet op waterrijke natuur vlakbij huis. Lees verder

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten