Brusselse politiehond Lucky verzacht verhoor van slachtoffers van traumatische gebeurtenissen

De politie van de zone Brussel-hoofdstad en Elsene kan voortaan een beroep doen op Lucky, een hond die het verhoor van slachtoffers van traumatische gebeurtenissen minder zwaar moet maken. Lucky moet de slachtoffers kalmeren en wat afleiding bezorgen in die moeilijke momenten. Bron en volledig artikel: VRTNWS


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here