Nederland wil kinderen laten opgroeien in een rookvrije omgeving. Om een bijdrage te leveren aan een rookvrije generatie in 2040 heeft Nederland de regels tegen roken opnieuw verscherpt. Geen buitenreclame meer voor rookwaren, verbod om het uiterlijk van een sigaret aantrekkelijk te maken (alle sigaretten moeten er neutraal uitzien) en regulering van elektronische verhittingsapparaten. Lees meer


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here