Cartoon rookvrij

Nederland wil kinderen laten opgroeien in een rookvrije omgeving. Om een bijdrage te leveren aan een rookvrije generatie in 2040 heeft Nederland de regels tegen roken opnieuw verscherpt. Geen buitenreclame meer voor rookwaren, verbod om het uiterlijk van een sigaret aantrekkelijk te maken (alle sigaretten moeten er neutraal uitzien) en regulering van elektronische verhittingsapparaten. Lees meer

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten