Een Mexicaanse vrouw heeft in de Verenigde Staten een nieuw oor gekregen dankzij een 3D-geprint implantaat. De vrouw werd geboren met een misvormd oor, een gevolg van de ziekte microtia. Het is de eerste ingreep met een 3D-geprint implantaat, wat een grote stap voorwaarts betekent voor het gebruik van nieuwe technologieën bij weefseltransplantaties. Bron en volledig artikel: VRTNWS


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here