Probiotica in strijd tegen puistjes?

Een doorbraak aan de Universiteit Antwerpen, want daar hebben wetenschappers kunnen bewijzen dat probiotica een veilig en efficiënt middel zijn tegen puistjes. Dat is goed nieuws voor wie worstelt met acne, vertelt professor microbiologie Sarah Lebeer: “De bestaande standaardbehandelingen hebben vaak veel neveneffecten, terwijl probiotica veilige bacteriën zijn.”

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten