bron: Stad Veurne

Lieselot Pladys stelt met trots haar nieuwe lifecoachpraktijk Live A Lot voor. “Zelf ben ik geboren met een fysieke beperking. Daarom focust mijn praktijk in het bijzonder op jongvolwassenen met een fysieke beperking”, vertelt ze.

“Ouders van kinderen met een beperking kunnen ook bij mij terecht. Ik weet uit ervaring dat bij een dergelijke diagnose er heel wat vragen zijn, zowel bij de persoon met de beperking als in de directe omgeving”, legt ze uit.

“Daarnaast lijkt het alsof een beperking ervoor zorgt dat je bepaalde zaken moet opgeven, maar dit denkpatroon wil ik graag doorbreken. Ik doe dit door mijn eigen ervaringen te combineren met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding maatschappelijk werk en coaching opleiding”, verduidelijkt ze.

In alle coachingsessies staat een positieve mindset centraal. In onze maatschappij
kijken we dikwijls naar wat er allemaal niet is. Lieselot wil mensen motiveren om
anders naar hun situatie te kijken zodat het ware potentieel van elk individu tot bloei kan komen.

Je kan kennismaken met Lieselot van LIVE-A-LOT via www.livealot.be of hello@livealot.be.


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here