cartoon: DEWI

In de oude eik van Gilbert Defoort in Bavikhove hangen 350 vogelhuisjes. Het vogelhotel is een spektakel voor fietsers en wandelaars: “De oude eik moest plaats maken voor een nieuwbouwwoning. Ik heb de boom afgezaagd, verplant en met mijn creatieve vingers een nieuw leven gegeven als vogelhotel”, zegt Gilbert Defoort. 

Lees het volledige artikel op VRTNWS


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here