350 vogelkastjes in 1 boom in Bavikhove
cartoon: DEWI

In de oude eik van Gilbert Defoort in Bavikhove hangen 350 vogelhuisjes. Het vogelhotel is een spektakel voor fietsers en wandelaars: “De oude eik moest plaats maken voor een nieuwbouwwoning. Ik heb de boom afgezaagd, verplant en met mijn creatieve vingers een nieuw leven gegeven als vogelhotel”, zegt Gilbert Defoort. 

Lees het volledige artikel op VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten