Cartoon naar aanleiding van artikel ‘Politie gaat jeugd entertainen tijdens lockdown

Vanuit Eindhoven gaat de Nederlandse politie minstens tien weken lang jongeren bezighouden met gratis interactieve livestreams en entertainment. Op deze manier zou de jeugd zich tijdens de lockdown en de avondklok kunnen vermaken. Met gamewedstrijden, workshops, masterclasses, online chatten met de politie, maar ook met workshops van bekende DJ’s werkt de politie hiervoor samen met o.m.  gemeenten, Scouting Nederland, Reclassering en Jeugdzorginstellingen. De livestreamprogramma’s met als titel ‘U-Night’, worden door ESL Benelux uitgezonden vanuit de studio in het Philips Stadion in Eindhoven. ESL Benelux, een bedrijf uit Helmond, is normaliter organisator van e-sportevenementen en gamewedstrijden en bereikt daarmee wereldwijd miljoenen jongeren.  

Lees het volledige artikel


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here