Onze Goed Nieuws-correspondenten in Nederland Jan van der Heyden (75) en zijn echtgenote Wenny (71) werden geïnterviewd door het Eindhovens Dagblad (ED). Jan en Wenny brengen dagelijks goed nieuws uit hun provincie Noord-Brabant. Deze provincie grenst aan ons land ter hoogte van onze provincies Antwerpen en Limburg. Op die manier laten ze ons over de grens meekijken naar het goede nieuws uit hun Nederlandse provincie.

“Wij geloven in goed nieuws en denken dat mensen er veel meer mee bezig zouden moeten zijn. Het pept je op, maakt je vrolijk, is goed voor geestelijke gezondheid. Wij blijven er fit bij”, vertellen Jan en Wenny in het artikel.

Lees het volledig artikel in het Eindhovens Dagblad


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here