bronnen: NOS en Het Parool - foto: Goed Nieuws

De NS Publieksprijs gaat dit jaar naar De meeste mensen deugen van Rutger Bregman. Dat werd bekendgemaakt in talkshow M op NPO 1.

In De meeste mensen deugen betoogt Bregman aan de hand van inzichten uit de psychologie, economie, biologie en archeologie dat de mens van nature geneigd is het goede te doen. Daarbij nodigt hij de lezer uit het menselijk handelen in de geschiedenis op een andere manier te interpreteren.

De NS Publieksprijs is de grootste publieksprijs voor Nederlandse boeken en tevens de bekendste boekenprijs in de volwassenenliteratuur.

Ook wij van Goed Nieuws zijn ervan overtuigd dat de meeste mensen deugen. Dat proberen we dagelijks aan te tonen aan de hand van de artikels die we publiceren op onze nieuwssite www.goednieuws.be


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here