Artikel over goednieuws.be in de Krant van West-Vlaanderen

Dit weekend staat er een artikel over goednieuws.be in de Krant van West-Vlaanderen. Oprichter Jeroen Ongenae vertelt er waarom hij 4 jaar geleden startte met goednieuws.be en hoe de website ondertussen aan het groeien is naar een volwaardige digitale nieuwssite.

“We weten niet hoe goed het met de wereld gaat en wat voor moois er allemaal gebeurt. Daar willen wij verandering in brengen”, vertelt hij, “In Het Journaal en in de kranten ligt de focus op het negatieve, op de uitzonderingen. En dat terwijl het meeste wat in de wereld gebeurt, eigenlijk vrij positief is. Wie niet beter weet of verder kijkt, blijft met een heel donker wereldbeeld zitten en denkt dat alles om zeep is. Terwijl dat allerminst overeenkomt met de realiteit.”

Naast het artikel geeft Jeroen ook zijn top 3 van recent goed nieuws mee.

Het volledige artikel kan je lezen in de papieren versie van de Krant van West-Vlaanderen en online als betalend artikel (een kort stukje kan je gratis lezen).

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten