Dit weekend staat er een artikel over goednieuws.be in de Krant van West-Vlaanderen. Oprichter Jeroen Ongenae vertelt er waarom hij 4 jaar geleden startte met goednieuws.be en hoe de website ondertussen aan het groeien is naar een volwaardige digitale nieuwssite.

“We weten niet hoe goed het met de wereld gaat en wat voor moois er allemaal gebeurt. Daar willen wij verandering in brengen”, vertelt hij, “In Het Journaal en in de kranten ligt de focus op het negatieve, op de uitzonderingen. En dat terwijl het meeste wat in de wereld gebeurt, eigenlijk vrij positief is. Wie niet beter weet of verder kijkt, blijft met een heel donker wereldbeeld zitten en denkt dat alles om zeep is. Terwijl dat allerminst overeenkomt met de realiteit.”

Naast het artikel geeft Jeroen ook zijn top 3 van recent goed nieuws mee.

Het volledige artikel kan je lezen in de papieren versie van de Krant van West-Vlaanderen en online als betalend artikel (een kort stukje kan je gratis lezen).


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here