Musea Brugge heeft zijn programma helemaal herschikt. Enkel de Triënnale en ‘Memling now’ blijven behouden. Het budget dat hierdoor vrij komt wordt ingezet voor opdrachten aan kunstenaars. Nele Van Canneyt is de eerste kunstenaar die zo’n opdracht kreeg. Tijdens de lockdown maakte ze beelden van het veweesde brugge (zie foto). In het najaar zullen haar creaties te zien in het Arentshuis. Bron en volledig artikel: De Standaard (betalend) en VRTNWS.


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here