foto: © Nele Van Canneyt

Musea Brugge heeft zijn programma helemaal herschikt. Enkel de Triënnale en ‘Memling now’ blijven behouden. Het budget dat hierdoor vrij komt wordt ingezet voor opdrachten aan kunstenaars. Nele Van Canneyt is de eerste kunstenaar die zo’n opdracht kreeg. Tijdens de lockdown maakte ze beelden van het veweesde brugge (zie foto). In het najaar zullen haar creaties te zien in het Arentshuis. Bron en volledig artikel: De Standaard (betalend) en VRTNWS.


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here