foto: Niclas Illg

De verkoop van producten met het Fairtade-label kende ook in 2019 een sterke groei. Het volume steeg met 41 procent, de omzet nam met 30 procent toe tot een record van 220 miljoen euro. De positieve trend van de afgelopen jaren zet zich onverminderd door. Tijdens de coronacrisis steeg de verkoop van eerlijke en lokale producten. En in een rondvraag van Fairtrade Belgium bij 1.000 Belgen gaf bijna de helft aan na de lockdown meer aandacht te willen besteden aan duurzame voeding dan voor de crisis. Bron en volledig artikel: VRTNWS


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here