Het bedrijf Avantium heeft een duurzame fles ontwikkeld. Proeven hebben aangetoond dat het ontwerp van Avantium duurzaam genoeg is om koolzuurhoudende dranken te bevatten. Wanneer ze in een composter worden geplaatst, zullen ze in de loop van een jaar biologisch worden afgebroken. Grote bedrijven bedrijven zoals Coca Cola, Danone en Carlsberg stappen alvast mee in dit project. Bron en volledig artikel: Good News Network


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here