foto: Afbeelding van かねのり 三浦 via Pixabay

Dankzij de decennialange inspanningen op het gebied van natuurbehoud staat de kritisch bedreigde Hainan-gibbons van het eiland Hainan een betere toekomst te wachten. Het kleine tropische eiland voor de kust van China is de enige plek waar deze charismatische primaat wordt gevonden. De vooruitgang is traag door de beperkte kwaliteit van het leefgebied en het langzame voortplantingsproces dat eigen is aan de soort, maar alles kwam in een stroomversnelling vanaf het moment dat het instandhoudingsproject in 2003 begon. Bron en volledig artikel: Good News Network


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here