foto: Afbeelding van iXimus via Pixabay

De coronamaatregelen zoals afstand houden en veel vaker je handen wassen doen ook het aantal gevallen van buikgriep en oorontstekingen enorm dalen. “Als we nu volhouden met die betere hygiëne en we sneller thuisblijven wanneer we ons ziek voelen, houden we die cijfers ook in de toekomst veel lager”, beklemtonen de Vlaamse huisartsen. Bron en volledig artikel: Het Belang van Limburg (betalend artikel)


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here