foto: Afbeelding van iXimus via Pixabay

De coronamaatregelen zoals afstand houden en veel vaker je handen wassen doen ook het aantal gevallen van buikgriep en oorontstekingen enorm dalen. “Als we nu volhouden met die betere hygiëne en we sneller thuisblijven wanneer we ons ziek voelen, houden we die cijfers ook in de toekomst veel lager”, beklemtonen de Vlaamse huisartsen. Bron en volledig artikel: Het Belang van Limburg (betalend artikel)


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here