foto: Afbeelding van Gordon Johnson via Pixabay

Wetenschappers en  burgerwetenschappers hebben voor het eerst het natuurlijke drinkgedrag van koala’s in het wild geobserveerd en vastgelegd. De dieren, waarvan lang gedacht werd dat ze nauwelijks of nooit drinken, blijken tijdens regenbuien water van de stammen van de bomen te likken. De ontdekking kan van belang zijn voor de pogingen om de soort, waarvan de populaties sterk achteruitgaan, te redden. Bron en volledig artikel: VRTNWS


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here