foto: Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Regeringsleiders uit de hele wereld hebben tijdens een onlinedonorconferentie afgesproken om 7,4 miljard euro vrij te maken voor de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus. Ons land zegt 27 miljoen euro toe. Ook de fabrikanten van geneesmiddelen steunen het initiatief, dat van de Europese Commissie kwam. Het voordeel van wereldwijd samenwerken is dat een vaccin sneller ontwikkeld kan worden en dat het ook in arme landen beschikbaar kan zijn. Bron en volledig artikel: VRTNWS


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here