foto: Afbeelding van moakets via Pixabay

De Zwitserse medicijnenmaker Roche heeft groen licht gekregen voor het lanceren van een serologische test om Covid-19-antilichamen te detecteren. De test zou voor 99,8 procent accuraat zijn. De test is ook beschikbaar in ons land. Serologische tests zijn essentieel om met terugwerkende kracht op te sporen wie besmet geweest is met het SARS-CoV-2-virus en daar antilichamen tegen aangemaakt heeft. Bron en volledig artikel: Het Nieuwsblad


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here