Videochatten met vissen kan vanaf zondag in Japan
foto: Afbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay

Neen, het is geen grap. In het Sumida Aquarium in de Japanse hoofdstad Tokio kan je vanaf zondag videochatten met de gevlekte buisalen. De vissen worden schuchter, omdat ze door de coronacrisis weinig contact hebben met mensen. Daarom willen de verzorgers hun sociale vaardigheden weer wat aanscherpen. Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten