foto: Afbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay

Neen, het is geen grap. In het Sumida Aquarium in de Japanse hoofdstad Tokio kan je vanaf zondag videochatten met de gevlekte buisalen. De vissen worden schuchter, omdat ze door de coronacrisis weinig contact hebben met mensen. Daarom willen de verzorgers hun sociale vaardigheden weer wat aanscherpen. Bron en volledig artikel: VRTNWS


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here