foto: Afbeelding van Nicola Giordano via Pixabay

De ambitie om 10.000 laptops in te zamelen voor scholen en kwetsbare jongeren getroffen door de coronacrisis, is gerealiseerd. Dat meldt de organiserende vzw DigitalForYouth.be. Bedoeling van de actie was bij bedrijven oude laptops in te zamelen en opnieuw klaar te maken voor gebruik, zodat kwetsbare jongeren die kunnen gebruiken bij afstandsonderwijs in de huidige coronacrisis. Bron en volledig artikel: De Standaard


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here