foto: Afbeelding van analogicus via Pixabay

Het aantal roofvogels zoals slechtvalken, buizerds, havikken en sperwers is de afgelopen twee decennia sterk gestegen. Het populatieherstel van een aantal zeldzame of zelfs voorheen uitgestorven roofvogels als broedvogel is een terugkeer naar een historische aanwezigheid van deze soorten in Vlaanderen. Bron en volledig artikel: Knack Weekend


Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro - het duurt maar een minuutje. Dank je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here