foto: Afbeelding van ambroo via Pixabay

In Mechelen zullen enkele moslims die in een wielerclub zitten, voedselpakketten gaan rondbrengen met de fiets bij minderbedeelde gezinnen. Donderdag is de ramadan begonnen, de vastenmaand voor moslims. Gewoonlijk komen gezinnen en vrienden bij mekaar om na zonsondergang samen te eten en zijn er ook gezamelijke maaltijden voor minderbedeelden. Maar dat kan nu niet door de coronamaatregelen. Bron en volledig artikel: VRTNWS


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here