foto: Afbeelding van Sanjasy via Pixabay

Er is zelden in de geschiedenis met zo veel bewondering gekeken naar de zorgsector. En ook de werknemers uit de zorg zelf vinden hun beroep aantrekkelijk. Dat toont onderzoek van Randstad. De zorg is de op twee na meest aantrekkelijke sector om in te werken. De ziekenhuizen en zorginstellingen moeten alleen de farmaceutische sector en mediabedrijven laten voorgaan. Bron en volledig artikel: De Morgen Artikel 1 De Morgen Artikel 2


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here