foto: Afbeelding van sungmin cho via Pixabay

Goed nieuws uit het Gentse UZ. Daar is afgelopen weekend de eerste COVID-19-afdeling gesloten, omdat het aantal ziekenhuisopnames duidelijk daalt. Ook in verschillende ziekenhuizen in West-Vlaanderen zijn al corona-afdelingen gesloten. Dat is al het geval in het AZ Delta in Roeselare en Torhout, in het AZ Groeninge in Kortrijk en in het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt. Ook het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper overweegt deze week een corona-afdeling te sluiten. Bron en volledige artikels: De Morgen en VRTNWS


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here