Vlaanderen heeft plan van 25 miljoen voor mentaal welzijn
foto: Afbeelding van Caique Silva Fotografo via Pixabay

De Vlaamse regering gaat 25 miljoen euro investeren in een grootschalig actieplan om het mentale welzijn van de bevolking te ondersteunen in deze coronacrisis en op langere termijn. Dit gebeurde in overleg met experts als Dirk De Wachter, Peter Adriaenssens en Erik de Soir. Bron en volledig artikel: De Standaard

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten