Aantal patiënten in Belgische ziekenhuizen blijft dalen
grafiek: via VRTNWS

De druk op de ziekenhuizen en intensieve blijft gestaag dalen doordat het aantal patiënten in de Belgische ziekenhuizen blijft dalen. Er mochten de afgelopen 24 uur ook meer mensen het ziekenhuis verlaten dan er opgenomen dienden te worden. Sinds 15 maart zijn er nu al 8.348 coronapatiënten ontslagen uit het ziekenhuis en genezen verklaard. Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten