foto:Afbeelding van Marina Davydenko via Pixabay

Voor de maand april is de nood aan beschermingsmateriaal zo goed als gedekt. Dat zegt de taskforce die belast is met de levering van medische hulpmiddelen. Er zijn bijna 15 miljoen chirurgische maskers geleverd, waarvan er meer dan 10 miljoen zijn verdeeld. (Bron en volledig artikel: De Standaard)

Werd je blij van dit artikel? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci!


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here