foto: Afbeelding van Simon Steinberger via Pixabay

Apple en Google gaan samen technologie ontwikkelen om via smartphones de verspreiding van het coronavirus op te sporen. Via Bluetooth-signalen zal je telefoon registreren met wie je in contact bent gekomen. Als later iemand van die personen besmet blijkt, krijg je een melding. Het is erg uitzonderlijk dat de twee technologiereuzen de handen in elkaar slaan. (Bron en volledig artikel: VRTNWS)

Werd je blij van dit artikel? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci!


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here