foto: Afbeelding van Samuel Morazan via Pixabay

Geen mens die weet hoe ons leven er na corona zal uitzien, maar Evi Hanssen (41) is ervan overtuigd dat we ook iets positiefs uit de crisis kunnen meenemen. Die positieve zaken wil ze verzamelen via een nieuw radioprogramma op Joe. Is dit nu later? Zo gaat het Joe-programma heten dat Evi Hanssen vanaf 25 april vier weken lang op zaterdagochtend presenteert.

Bron en volledig artikel: Nieuwsblad


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here