Hoop uit Italië: voor het eerst daalt aantal mensen op intensieve zorg
foto: Afbeelding van Silas Camargo Silão via Pixabay

De coronacijfers in het zwaar getroffen Italië blijven hoog, maar er is ook hoop. De dodentol stijgt wel nog met 681, maar dat is het laagste aantal in 9 dagen tijd. Het aantal patiënten op intensieve zorg is voor het eerst sinds de epidemie gedaald. Vooral in de zwaar getroffen noordelijke regio Lombardije liggen er nu minder mensen op intensieve zorg. Dit is belangrijk nieuws, want het laat de ziekenhuizen toe even adem te halen.

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten