foto: Afbeelding van Silas Camargo Silão via Pixabay

De coronacijfers in het zwaar getroffen Italië blijven hoog, maar er is ook hoop. De dodentol stijgt wel nog met 681, maar dat is het laagste aantal in 9 dagen tijd. Het aantal patiënten op intensieve zorg is voor het eerst sinds de epidemie gedaald. Vooral in de zwaar getroffen noordelijke regio Lombardije liggen er nu minder mensen op intensieve zorg. Dit is belangrijk nieuws, want het laat de ziekenhuizen toe even adem te halen.

Bron en volledig artikel: VRTNWS


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here