foto: Afbeelding van Rudy and Peter Skitterians via Pixabay

Leraar Nicholas Van Laerhoven uit Overijse heeft een originele manier gevonden om zijn thuiszittende leerlingen bij de les te houden. Nicholas geeft Latijn aan het Sint-Martinuscollege van Overijse. Hij maakte een filmpje waarin hij in het Latijn uitlegt hoe je pannenkoeken moet bakken. Voor de gelegenheid draagt hij een Romeinse toga. Hij vergelijkt zich met ‘Hieronymus Meus’.

Bron en volledig artikel: VRTNWS


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here