Leraar Latijn trekt online Romeinse toga aan en bakt in het Latijn pannenkoeken voor zijn leerlingen
foto: Afbeelding van Rudy and Peter Skitterians via Pixabay

Leraar Nicholas Van Laerhoven uit Overijse heeft een originele manier gevonden om zijn thuiszittende leerlingen bij de les te houden. Nicholas geeft Latijn aan het Sint-Martinuscollege van Overijse. Hij maakte een filmpje waarin hij in het Latijn uitlegt hoe je pannenkoeken moet bakken. Voor de gelegenheid draagt hij een Romeinse toga. Hij vergelijkt zich met ‘Hieronymus Meus’.

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten