foto: Afbeelding van Ahmad Ardity via Pixabay

Om de verveling van quarantaine het hoofd te bieden, geeft het Insitut Français de la Mode (IFM) vier weken gratis online les. Onder de titel ‘Understanding Fashion: from Business to Culture’ delen professionals vier weken lang hun kennis met het grote publiek. De inhoud van de lessen is uiteenlopend, het gaat niet alleen over mode maar ook over trends, subculturen, de pers, consumptie en relevantie. Om de verveling van quarantaine het hoofd te bieden, geeft het Insitut Français de la Mode (IFM) vier weken gratis online les.

Bron en volledig artikel: De Standaard


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here