foto: Afbeelding van 6557056 via Pixabay

De wateren van de beroemde grachten van Venetië zijn voor het eerst sinds jaren weer helder geworden door een afname van de vervuiling door de coronamaatregelen.

Meestal verstikt door vervuiling door dieselaangedreven forenzenboten en waterbussen, zijn de grachten van Venetië meestal bewolkt en duister. Maar video’s en foto’s die op sociale media zijn gepost, laten water zien dat helder genoeg is om scholen kleine vissen en zwanen terug te brengen naar de grachten.

Bron en volledig artikel: Independent


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here