AZ Sint-Lucas in Brugge heeft alternatieve wachtkamer in de natuur
foto: Afbeelding van Bianca Mentil via Pixabay

In het AZ Sint-Lucas in Brugge hoeven patiënten en bezoekers die moeten wachten dat niet langer te doen tussen de vier muren van een kamer. Een klein bos vlakbij het ziekenhuis doet vanaf nu dienst als alternatieve wachtkamer. Er zijn veel bankjes gezet en er zijn drie wandellussen aangeduid. 

Bron en video: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten