foto: By Source (WP:NFCC#4), Fair use, Link

Op zondagavond sluiten we de week steeds af met poëzie of muziek. Vandaag sluiten we af met Timbuk 3. Deze muziekgroep was een Amerikaanse postpunkband die muzikaal actief was tussen 1986 en 1995. Ze staan ​​vooral bekend om hun hit uit 1986: ” The Future’s So Bright, I Gotta Wear Shades “. Het is het openingsnummer en de eerste single van hun debuutalbum Greetings from Timbuk3 .

De inspiratie voor deze song kwam van de vrouw van de singer/songwriter Pat MacDonald toen ze in de jaren ’80 zei:
“The future is looking so bright, we’ll have to wear sunglasses!” De sunglasses werden uiteindelijk shades.

bron/meer info: Wikipedia

We hebben op Spotify de lijst Good News Music aangemaakt waar je ook zelf nummers kan toevoegen.


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here