Je kinderen een hele dag kunst laten beleven? Ga dan op zondag 19 november naar Kunstendag voor Kinderen. Laat je kinderen verleiden door honderden activiteiten in Vlaanderen en Brussel en dompel hen onder in de wereld van kunst en cultuur.

Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven. Er is aan iedereen gedacht: aan erg jonge en iets oudere kinderen, tot twaalf jaar. Hun (groot)ouders, ooms, tantes, broers en zussen zijn even welkom.

Alle kunsten komen aan bod: theater, film, muziek, dans, architectuur, literatuur, beeldende kunst en combinaties daarvan. Je kan voorstellingen bijwonen, je op een tentoonstelling laten rondleiden of aan een workshop meedoen. Wedden dat je achteraf goesting hebt op meer?

Kunstendag voor Kinderen is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur dat wordt georganiseerd door het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Het volledige programma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here