Om falen uit de taboesfeer te halen, brengen wetenschappelijk onderzoekers hun verhaal over hoe ze gefaald hebben tijdens hun onderzoek, wat ze eruit geleerd hebben en hoe ze dit omgebogen hebben tot een succes. Het is voor het eerst dat de VUB Fuckup Night door een Vlaamse universiteit wordt georganiseerd.

Kom op maandag 9 oktober voor één keer ongegeneerd lachen met andermans ongeluk. Op Fuckup Nights worden anekdotes van professionele flaters van onderzoekers gedeeld met het publiek. Elke onderzoeker vertelt zijn/haar verhaal aan de hand van tien foto’s. Het doel is om het taboe rond mislukkingen te doorbreken en dit uiteraard in een komische context.

Hier kan je je voorbereiden door de beste video’s van de afgelopen edities al eens te bekijken.

Meer info & registratie voor deze avond.

Bron & foto: VUB


Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865 - BIC-code TRIOBEBB. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here