Goed nieuwsbrief 18/02/2017

Een 14-jarige wil een waterput laten bouwen in Gambia en kinderen zullen in de toekomst minder last hebben van verkoudheden. Er werd een klimaatbos geplant en een biofles zal ons de petfles doen vergeten. Er komen zelfdenkende medicijnen aan en nog zoveel meer. Kortom het was wederom een boeiende week. Prettig weekend!

Op onze site

Meer artikels op www.goednieuws.vlaanderen of via Facebook

In de media

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten